متن استاتیک شماره 22 موجود نیست
مقدمه
وجود انواع منابع کتابخانه ای، اعم از چاپی و غیر چاپی نظیر مواد دیداری- شنیداری از مهمترین عواملی هستند که می توانند در افزایش سطح کمی و کیفی آموزش و پژوهش در دانشگاههای علوم پزشکی و سایر مؤسسات آموزش عالی کشور، تأثیر بسزایی داشته باشند.
امروزه آموزش از طریق امکانات سمعی و بصری ( دیداری و شنیداری ) در مراکز آموزش دانشگاهی یکی از مؤثرترین و کارآمدترین ابزارهای ارتباطات و انتقال علم و دانش محسوب می گردد. بدلیل کمک مؤثری که کاربرد رسانه های سمعی و بصری در امر آموزش پزشکی و ارائه خدمات به دانشجویان و اساتید دارد، کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی ایران با هدف گردآوری منابع معتبر علمی در زمینه های علوم پزشکی، فراهم آوردن خدمات متناسب با نیاز جامعه پزشکی و ارائه خدمات اطلاع رسانی سریع از طریق ارتباط با بانکهای اطلاعات پزشکی در سطح کشور، مواد آموزشی سمعی و بصری را نیز جمع آوری و سازماندهی می کند و در ارائه خدمات و تسهیلات لازم جهت نمایش و استفادۀ آنها به منظور رفع نیازهای اطلاعاتی متخصصان و دانشجویان رشته های مختلف پزشکی و حل مشکلات آموزشی و پژوهشی آنان می کوشد.
این بخش که از آغاز تأسیس کتابخانه شروع به فعالیت نموده ، دارای مجموعه نسبتاً غنی از مواد کمک آموزشی نظیر اسلاید، فیلمهای ۸ ، ۱۶ و ۳۵ میلیمتری، نوارهای ویدئویی ، نوارهای صوتی، سی دی های مولتی مدیا و سی دی کتابهای مرجع و نیز تجهیزات لازم برای بهره گیری از این مجموعه از جمله تلویزیون، دستگاههای ویدئویی مجهز به انواع سیستم های استاندارد، پروژکتورهای اسلاید، اورهد، اوپک، دوربین های فیلمبرداری و غیره بوده است. این بخش در حال حاضر در طبقه سوم کتابخانه مرکزی آماده ارائه خدمت به مراجعین محترم میباشد.